Extensiile de gene

29 mai 2017
Ce sunt extensiile de gene?
 
- Extensiile de gene sunt un tratament revoluționar care îți transformă genele, făcându-le mai lungi, mai groase, mai curbate și cu aspect mai natural.
 
Cu extensiile clasice de 1: 1, putem realiza un aspect uimitor care oferă chiar și o mai bună aplicație a rimelului. Această tehnică a fost limitată de cantitatea de gene naturale pe care o are clienta, precum și de cantitatea diferită de genelor pe fiecare ochi. Acestă situație ne forțează să adăugăm mai mult rimel la ochiul dezavantajat pentru a menține simetria. Dar cum clientele au vrut mereu mai mult, singurele opțiuni au fost în a lucra la diametru - genele sunt lungite și îngroșate, lucru care a devenit problematic atunci când genele naturale ale clientei nu au putut susține aceste extensii.
 
Cu noile tehnici de aplicare, suntem capabili să folosim mai puțin adeziv decât prin metoda clasică și în același timp să obținem o mai bună aderență. Acest lucru se datorează metodei "Multi-Pick" care permite "îmbrățișarea" firului natural cu două sau mai multe fire de extensie pentru mai mult contact. În felul acesta se ajunge a fi necesară o cantitate minimă de adeziv.
 
 
Printre denumirile acestei tehnici se numără:
 
1D - 1 extensie lipită pe un fir natural
 
2D - 2 extensii pe un fir natural
 
3D - 3 extensii pe un fir natural
 
 
Aceste tehnici au fost greu de învățat chiar și cei mai talentați și mai experimentați cosmeticieni. Mulți s-au simțit ca niște amatori la început deoarece această tehnică poate dura luni de zile pentru ca cel care o practică să-și ”facă” mâinile, încheieturile și ochii pentru a stăpâni micro-mișcările pe care aceste tehnici le cer.
 
În saloanele Elle Beauty Centers, profesioniștii noștri sunt foarte bine pregătiți și puteți fi sigure că toate serviciile oferite se ridică la cel mai înalt standard de execuție.